Ål flat- o varmrökt | 98,000 µg | 1960 % |
Ål varmrökt flatrökt | 98,000 µg | 1960 % |
Ål rund- o varmrökt | 48,000 µg | 960 % |
Ål varmrökt rundrökt | 48,000 µg | 960 % |
Ål inkokt hemlagad | 40,000 µg | 800 % |
Ål ugnsstekt hemlagad | 35,000 µg | 700 % |
Ål rå | 30,000 µg | 600 % |
Gös rå | 29,000 µg | 580 % |
Abborre kokt m. salt | 27,920 µg | 558,4 % |
Flytande matfettsblandning fett 80 % berikad typ raps- och smörolja Ica | 26,500 µg | 530 % |
Lax vildfångad Sverige rå | 24,850 µg | 497 % |
Tilapia | 24,300 µg | 486 % |
Tilapia rå | 24,300 µg | 486 % |
Abborre kokt | 21,780 µg | 435,6 % |
Abborre rå | 21,400 µg | 428 % |
Rapsolja berikad | 21,200 µg | 424 % |
Skarpsill | 20,300 µg | 406 % |
Lättmargarin fett 40% berikad typ Lätt & lagom | 20,000 µg | 400 % |
Flytande matfettsblandning fett 80% berikad typ Arla smör- och rapsolja | 20,000 µg | 400 % |
Matfettsblandning fett 43% typ Bregott mindre | 20,000 µg | 400 % |
Matfettsblandning fett 43% berikad typ Bregott mindre | 20,000 µg | 400 % |
Hushållsmargarin mjölkfri fett 80% berikad typ Milda | 20,000 µg | 400 % |
Bordsmargarin fett 70% berikad typ Becel Gold | 20,000 µg | 400 % |
Lättmargarin fett 28% berikad typ Mini Lätta | 20,000 µg | 400 % |
Bordsmargarin mjölkfri fett 70% berikad typ Carlshamn | 20,000 µg | 400 % |
Lättmargarin fett 40% berikad typ Lätta | 20,000 µg | 400 % |
Matfettsblandning fett 75% berikad typ Bregott | 20,000 µg | 400 % |
Lättmargarin m. växtsterol 7,5% fett 35% berikad typ Becel proactiv | 20,000 µg | 400 % |
Lättmargarin fett 38% berikad typ Becel | 20,000 µg | 400 % |
Hushållsmargarin fett 80% berikad typ Milda | 20,000 µg | 400 % |
Matfettsblandning havssaltat fett 80% berikad typ Bregott | 20,000 µg | 400 % |
Matfettsblandning fett 60% berikad typ Bregott mellan | 20,000 µg | 400 % |
Bordsmargarin fett 80% berikad typ Flora original | 20,000 µg | 400 % |
Hushållsmargarin fett 80% berikad typ Melba | 20,000 µg | 400 % |
Flytande margarin fett 79% typ Becel | 20,000 µg | 400 % |
Flytande margarin fett 79% berikad typ Becel | 20,000 µg | 400 % |
Lättmargarin fett 38% berikad Becel olive | 20,000 µg | 400 % |
Flytande matfettsblandning fett 80% berikad typ Ica raps- och smörolja | 19,500 µg | 390 % |
Hushållsmargarin fett 80% berikad typ ICA | 19,500 µg | 390 % |
Abborre filé panerad stekt | 19,30 µg | 386 % |
Öring Sverige höst rå | 19,170 µg | 383,4 % |
Böckling rospigg filé dubbel varmrökt | 19,100 µg | 382 % |
Böckling dubbelfilé varmrökt | 19,100 µg | 382 % |
Sikrom Nordamerikansk | 17,050 µg | 341 % |
Bordsmargarin fett 59 % berikad typ Flora mellan | 16,700 µg | 334 % |
Kantarell gul rå | 15,370 µg | 307,4 % |
Kantarell rå | 15,370 µg | 307,4 % |
Sardiner i olja konserv. | 15,000 µg | 300 % |
Ansjovis skarpsill konserv. | 14,000 µg | 280 % |
Regnbågslax rå | 13,600 µg | 272 % |
Öring svensk älvöring rå | 13,200 µg | 264 % |
Öring Sverige rå | 13,200 µg | 264 % |
Regnbågslax inkokt | 13,090 µg | 261,8 % |
Lax rimmad | 13,000 µg | 260 % |
Regnbågslax inkokt m. salt | 12,980 µg | 259,6 % |
Lax konserv | 12,500 µg | 250 % |
Lax rå | 12,500 µg | 250 % |
Sardeller konserv. | 12,360 µg | 247,2 % |
Inlagd sill u lag | 12,300 µg | 246 % |
Sill inlagd u. lag | 12,300 µg | 246 % |
Sardiner i tomatsås konserv. | 12,000 µg | 240 % |
Vällingpulver majs berik | 11,500 µg | 230 % |
Senapssill u sås | 11,400 µg | 228 % |
Sill inlagd senapssill u. sås | 11,400 µg | 228 % |
Regnbågslax panerad stekt | 11,34 µg | 226,8 % |
Inlagd sill | 11,270 µg | 225,4 % |
Sill inlagd olika smaker | 11,270 µg | 225,4 % |
Strömmingsflundra panerad stekt hemlagad | 11,200 µg | 224 % |
Sik urtagen varmrökt | 10,600 µg | 212 % |
Flytande margarin fett 82 % berikad typ Milda culinesse | 10,500 µg | 210 % |
Sik kokt m. salt | 10,320 µg | 206,4 % |
Inlagd höstsill u lag | 10,100 µg | 202 % |
Sill höstsill inlagd u. lag | 10,100 µg | 202 % |
Kantarell stuvad | 10,07 µg | 201,4 % |
Hushållsmargarin fett 70% berikad typ X-tra | 10,000 µg | 200 % |
Lax odlad norsk fjordlax rå | 10,000 µg | 200 % |
Bordsmargarin mjölkfri fett 60% berikad typ Milda | 10,000 µg | 200 % |
Lättmargarin yoghurt fett 28% berikad typ Lätta | 10,000 µg | 200 % |
Lättmargarin fett 39% berikad typ Milda | 10,000 µg | 200 % |
Lättmargarin m växtsterol 7,5% fett 35% berik typ Becel proactiv | 10,000 µg | 200 % |
Flytande margarin fett 80% berikad typ Mjuka Milda | 10,000 µg | 200 % |
Bordsmargarin fett 70% berikad typ Milda | 10,000 µg | 200 % |
Bordsmargarin extrasaltat fett 60% berikad typ Milda | 10,000 µg | 200 % |
Lättmargarin laktosfri m växtstanol 7,2% fett 32% berikad typ Benecol | 10,000 µg | 200 % |
Lättmargarin m växtstanol 7,2% fett 32% berikad typ Benecol | 10,000 µg | 200 % |
Kantarellstuvning | 9,950 µg | 199 % |
Vällingpulver osockrat fullkorn 38% berik | 9,700 µg | 194 % |
Lax sida kallrökt | 9,700 µg | 194 % |
Matfettsblandning fett 60 % berikad typ Bregott mellan | 9,680 µg | 193,6 % |
Böckling varmrökt | 9,600 µg | 192 % |
Lax stekt | 9,450 µg | 189 % |
Hälleflundra vild rå | 9,400 µg | 188 % |
Lax kokt | 9,370 µg | 187,4 % |
Strömming salt rå | 9,200 µg | 184 % |
Strömming rå salt | 9,200 µg | 184 % |
Saltströmming rå | 9,200 µg | 184 % |
Hälleflundra kokt | 9,180 µg | 183,6 % |
Äggula rå eko. | 9,150 µg | 183 % |
Äggula rå | 9,120 µg | 182,4 % |
Hälleflundra kokt m. salt | 9,100 µg | 182 % |