Kalori.se/Kaloriräknare

Kaloriräknare - Skapa din måltid

Välkommen till kaloriräknaren på Kalori.se! Här har vi skapat ett supersmidigt verktyg för dig som vill ta reda på nutrientfördelning och nutrientinnehåll i dina måltider. Du kan enkelt söka fram de livsmedel du vill lägga till i din måltid och ange hur många gram av respektive livsmedel du använder, vår kaloriräknare svarar sedan blixtsnabbt och automatiskt med en komplett sammanställning av alla nutrienter i din måltid. Du kan även namnge din måltid och spara den, både för att visa för andra (länken utan redigeringsaccess) samt för att göra justeringar i den (använd din privata länk).

Komponera din måltid och räkna kalorier

För att komma igång och börja komponera en måltid är det bara att klicka på knappen här nedan, så startas processen på en gång!


Källhänvisning gällande nutrienter och näringsvärden
Alla information om makronutrienter och näringsvärden kommer från Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas versioner 2016-02-17 till 2022-05-24 (gå in på respektive livsmedel för att se vilken version den specifika datan kommer från), enligt licens Creative Commons Erkännande 4.0. Information rörande RDI (Dagligt referensintag) kommer från Livsmedelsverkets näringsrekommendationer.