Kalorier i vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4%

Vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4% är ett livsmedel som innehåller totalt 269 kalorier per 100 gram, och tillhör huvudgruppen mjukt bröd. Här nedan hittar du totala kalori och näringsinnehållet av de viktigaste makronutrienterna för vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4%. Främst med fokus på hur mycket kalorier, protein, kolhydrater och fett det finns i förhållande till andra typer av nutrienter i vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4%, längre ned på sidan presenterar vi även innehållet av övriga näringsämnen såsom vitaminer och mineraler i vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4%.

Kalorier per 100 gram vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4%

MakronutrientMängdFördelning
Kalorier269 kcal
Protein8,60 g14 %
Kolhydrater50,40 g82,1 %
• Varav fiber4,00 g
• Varav sockerarter4,4 g
Fett2,40 g3,9 %
• Varav mättat0,40 g
• Varav enkelomättat0,57 g
• Varav fleromättat0,39 g

Graf över fördelningen av makronutrienter


Makronutrienter och deras förhållande i vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4%

Här nedan presenteras en överblick över de viktigaste makronutrienterna per 100 gram vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4% tillsammans med förhållandet mellan dem, till exempel hur många kalorier i vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4% som individuellt kommer från protein, kolhydrater eller fett.

NutrientAntal gramProcent av total (gram)Antal kcalProcent av total (kcal)
Kolhydrater50,40 g82,1 %201,6 kcal74,9 %
Protein8,60 g14 %34,4 kcal12,8 %
Fett2,40 g3,9 %16,8 kcal6,2 %

Makronutrienter och andra näringsämnen per 100 gram vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4%

Här nedan hittar du en tabell som visar mängden av övriga makronutrienter samt andra intressanta näringsämnen per 100 gram vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4%.

Näringsämne/nutrientMängd
Kalorier269 kcal
Energi (kcal)269 kcal
Protein8,60 g
Kolhydrater50,40 g
Fett2,40 g
Summa mättade fettsyror0,40 g
Summa enkelomättade fettsyror0,57 g
Summa fleromättade fettsyror0,39 g
Fibrer4,00 g
Socker totalt4,4 g
Vatten33,10 g
Fullkorn totalt19 g
Kolesterol0,82 mg
Alkohol0 g
Salt1,21 g
Aska1,50 g

Vitaminer per 100 gram vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4%

Här nedan hittar du en tabell som visar näringsinnehållet av vitaminer per 100 gram vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4%.

VitaminMängd% av RDI
Vitamin A30,4 µg3,8 %
Vitamin A (Retinol)30,4 µg
Betakaroten (provitamin A)0 µg
Vitamin B1 (Tiamin)0,300 mg27,3 %
Vitamin B2 (Riboflavin)0,100 mg7,1 %
Vitamin B3 (Niacin)2,80 mg17,5 %
Vitamin B6 (Pyridoxin)0,140 mg10 %
Vitamin B9 (Folat)36,0 µg18 %
Vitamin B12 (Kobalamin)0,200 µg8 %
Vitamin C0 mg
Vitamin D0,280 µg5,6 %
Vitamin E0,15 mg1,3 %

Mineraler per 100 gram vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4%

Här nedan hittar du en tabell som visar näringsinnehållet av mineraler per 100 gram vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4%.

MineralMängd% av RDI
Fosfor241,0 mg34,4 %
Kalcium49,0 mg6,1 %
Kalium268,0 mg13,4 %
Magnesium93,0 mg24,8 %
Natrium484,5 mg
Selen1,43 µg2,6 %
Järn1,000 mg7,1 %
Zink2,000 mg20 %

Fettsyror per 100 gram vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4%

Här nedan hittar du en tabell som visar näringsinnehållet av fettsyror per 100 gram vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4%.

FettsyraMängd
Fettsyra 4:0-10:0 0,01 g
Fettsyra 12:0 0 g
Fettsyra 14:0 0,01 g
Fettsyra 16:0 0,28 g
Fettsyra 16:1 0,01 g
Fettsyra 18:0 0,08 g
Fettsyra 18:1 0,51 g
Fettsyra 18:2 0,35 g
Fettsyra 18:3 0,04 g
Fettsyra 20:0 0,01 g
Fettsyra 20:4 0 g
EPA (Fettsyra 20:5) 0 g
DPA (Fettsyra 22:5) 0 g
DHA (Fettsyra 22:6) 0 g

Källhänvisning gällande nutrienter och näringsvärden i Vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4%
Alla information om makronutrienter och näringsvärden kommer från Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version 2017-12-15, enligt licens Creative Commons Erkännande 4.0. Information rörande RDI (Dagligt referensintag) kommer från Livsmedelsverkets näringsrekommendationer.