Franchising


Ett ömsesidigt förtroende!

Franchising är en samarbetsform mellan ägarmässigt oberoende parter. Franchisegivaren äger ett prövat och lönsamt affärskoncept. Franchisetagaren driver ett eget företag och hyr själva affärskonceptet av franchisegivaren. Franchising innebär ett nära samarbete mellan två parter som har för avsikt att göra affärer och få en vinst. Därför är ett ömsesidigt förtroende nödvändigt. Franchisegivaren ger franchisetagaren rätten att mot ersättning använda givarens namn, koncept, sortiment eller dylikt. Franchisetagaren förbinder sig i sin tur att följa de regler som givaren satt upp.  

Kaloris affärsidé är att servera hälsosam och välsmakande mat i en glad, vänlig och servicemedveten miljö. Maten framställs av färska, svenska, ekologiska och närodlade produkter i den mån det är möjligt. Detta innebär att menyerna är säsongsanpassade. Att på ett enkelt sätt lära och servera gästen en måltid innehållande max 500 kacl per portion. Det ska vara lätt att förstå och för alla. Vi vill inspirera och vägleda våra gäster att äta hälsosamt och gott. Kalori- koncept är genomarbetat in i minsta detalj. Vi kan därför erbjuda våra franchisetagare en lätthanterad verksamhet.

Som franchisetagaren till KALORI får du bland annat:

- Projektledning vid uppstart
- Färdiga samarbetsavtal med leverantörer av utvalda produkter
- Grundutbildning samt löpande utbildning
- Löpande support
- Gemensam marknadsföring och aktivitetsplan
- Produkt- och sortimentutveckling
- Erfarenhetsutbyte med andra franchisetagare

Som franchisetagare till KALORI bör du:

- Vara en driven entreprenör
- Älska försäljning och mötet med kunden
- Vara positiv och älska att ge god upplevelse och service
- Ha en stabil ekonomi
- Ha eget kapital samt möjlighet till ytterligare finansiering
- Ha ett brinnande intresse för produkten och dess utveckling

Som franchisetagare driver du din Kalori restaurang/enhet som ett eget företag. Är du redo för utmaningen att starta eget och vara medlem i Kalorikedjan?

Du kan läsa mer om Kalori och konceptet på www.kalori.se eller på vår FB sida. 
 

Vill du veta mer om att bli franchisetagare hos Kalori?!  Fyll i intresseanmälan nedan så återkommer vi med mer information. 

Fyll i en intresseanmälan
    

Fastighetesägare  


BARA BRA MAT
MAX 500 KCAL!

Vår ide är att servera hälsosam och välsmakande mat i en glad, vänlig och servicemedveten miljö.

Kalori startade i Stockholm under 2004. I början var det mycket träningsmedvetna som åt hos oss men ryktet spred sig snabbt att detta var för alla som vill äta gott och nyttigt.

Vi vill servera bra mat för alla och det ska vara lätt och okomplicerat för våra gäster. De ska inte behöva tänka på hur mycket och vad de kan äta. Det har vi med vår kunskap redan gjort och erbjuder ett stort urval med max 500 kcal per portion.

Vi ska växa i Sverige och nu söker vi fler lägen för expansion i stadskärnorna, reseterminaler och AAA-gator. 

Vi arbetar med egen projektering och har därför kort ledtid samt stor förmåga att anpassa design för effektiva ö-lägen och traditionella butiker.

Vill du veta mer? Besök gärna oss på vår hemsidan www.kalori.se För mer information, kontakta:  

Pero Kraljevic
Franchise Connection
E-mail: info@franchiseconnection.se
Tel: 040-685 87 87